Vi skapar trygga och säkra arbetsplatser!

Vi har lösningar för dina behov

Vi har marknadens bredaste och mest flexibla ställningssystem.

Certifierad expertis

Vi jobbar standardiserat och följer vår fastställda process med full dokumentation.

50 års erfarenhet

Vi är stolta över att ha levererat ställning till våra kunder i över 50 års tid.

Service i världsklass

Våra kunniga medarbetare tar helhetsansvar – från start till färdigt projekt.

 I över 50 år har Falks Byggnadställningar levererat ställningar av högsta kvalitet och med marknadens absolut bästa och mest flexibla system. 

Inget projekt är för svårt eller krångligt för oss, våra handplockade och välutbildade medarbetare hittar alltid en ställningslösning efter ert behov. Vi vet att en följsam ställning markant underlättar ert arbete och gör att ni kan fokusera helt på er egen profession. 

Er säkerhet är alltid i fokus för oss och samtliga våra medarbetare är utbildade enligt branschens gällande säkerhetsnormer. Vår höga kundnöjdhet är er trygghet och har bidragit till att vi idag är marknadsledande i branschen. Vi lyssnar på era behov och skapar långsiktiga relationer med våra kunder. Högsta kvalitet och effektivitet är vår stora yrkestolthet. 

Hemligheten bakom vår framgång är noggrann planering och genomtänkt logistik – ordning och reda skapar trivsel, positiv energi och rätt inställning till varje enskilt projekt. 

Vi lägger stor vikt vid de små detaljerna likväl som den stora helheten. Vi stannar aldrig upp, utan vill ständigt förbättra oss och jobbar med regelbundna uppföljningar för att fortsätta ligga i framkant i minst 50 år till. 

© Copyright - r-sys