Våra tjänster

Byggnadställning i Jönköping – enkelt och smidigt!

I över 50 år har Falks Byggnadställningar levererat ställningar av högsta kvalitet och med marknadens absolut bästa och mest flexibla system.

Inget projekt är för svårt eller krångligt för oss, våra handplockade och välutbildade medarbetare hittar alltid en ställningslösning efter ert behov. Vi vet att en följsam ställning markant underlättar ert arbete och gör att ni kan fokusera helt på er egen profession.

Byggställning Entreprenörer

Er säkerhet är alltid i fokus för oss och samtliga våra medarbetare är utbildade enligt branschens gällande säkerhetsnormer. Vår höga kundnöjdhet är er trygghet och har bidragit till att vi idag är marknadsledande i branschen. Vi lyssnar på era behov och skapar långsiktiga relationer med våra kunder. Högsta kvalitet och effektivitet är vår stora yrkestolthet.

Hemligheten bakom vår framgång är noggrann planering och genomtänkt logistik – ordning och reda skapar trivsel, positiv energi och rätt inställning till varje enskilt projekt.

Vi lägger stor vikt vid de små detaljerna likväl som den stora helheten. Vi stannar aldrig upp, utan vill ständigt förbättra oss och jobbar med regelbundna uppföljningar för att fortsätta ligga i framkant inom vår bransch.

Uthyrning Material Byggnadsställning Jönköping

Hos oss på Falk Byggnadsställningar kan du enkelt och smidigt hyra material till era projekt. Vi har flera upplägg för uthyrning och du har alltid möjlighet att rådfråga vår kunniga personal.

Vi har marknadens bredaste och mest flexibla ställningssystem.

Med +8 Universalställnings kompletta unika system finns det alltid en lösning, även till de mest komplicerade husfasader.

Enkelt och smidigt har du snabbt en säker och trygg ställning!

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontaktperson vid förfrågan om uthyrning av material:
Nicklas Malmquist
mail: nm@falks.nu

hyrtoaletter event hyrtoaletten Falk Byggnadsställningar Jönköping

Hyrtoaletter till byggprojekt, stora fester och event

Vi har olika lösningsförslag för att kunna anpassa antalet toaletter efter antalet besökare. Låt Hyrtoaletten göra ditt byggprojekt eller festarrangemang lite roligare, men framförallt mycket renare!

Kontakta Marcus Klasson för offert:

mail: toa@falks.nu

Falk Byggnadsställningar Jönköping privatpersoner

Byggställning Privatpersoner

Fasadmålning eller takbyte?

Hos oss på Falk Byggnadsställningar kan du hyra ställning som underlättar under din renovering. Hör av dig till oss för en offert!